ZL Krejci 1 web

Milí Letňanští, dnes Vám představujeme Martina Krejčího, který na naší kandidátce pro zářijové komunální volby zaujímá místo č. 2. Martin rozumí financím, politice, dobrému jídlu, pití no a taky....fotbalu. Ale to tady raději nebudeme moc rozmazávat, abychom nezpůsobili nějaké zbytečné rozbroje mezi našimi kandidáty😇.

Ing. Martin Krejčí

Vystudoval Střední průmyslovou školu dopravní a poté Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor podniková ekonomika. Již během studií se zajímal o finance, zejména o finanční analýzy, výkonnost podniku, efektivitu atd. V oblasti firemního controllingu se pohybuje celý svůj profesní život. V současné době již 11 let pracuje v mezinárodní kosmetické společnosti, nejprve jako Finanční specialista, poté jako Finanční manažer.

Martina vždy zajímala politika a veřejný život. V současném volebním období se poprvé stal zastupitelem a je členem Finančního výboru.

Ví, že Letňany už potřebují zásadní změnu.

"Již dlouhou dobu jsou ve vedení radnice stále stejní lidé. Budoucí developerská výstavba, které jde současná radnice tak na ruku, naší městskou část doslova zahltí. Chybějící infrastruktura, jako jsou komunikace, hromadná doprava, školky, školy, ale i zdravotnictví či kultura, mohou z Letňan udělat další Jižní Město 70. let." říká Martin.

Chce udělat vše pro to, aby budoucí rozvoj Letňan byl v zájmu občanů a ne pouze v zájmu developerů. Hlavní oblast, na kterou se soustředí, jsou finance a jejich efektivní a účelné vynakládání. Radnice se nemůže dlouhodobě zadlužovat, byť třeba bezúročně, protože dluhy se jednou musí začít platit.

K Martinovým koníčkům patří hlavně pěší turistika, jízda na kole, doprava a také dobré jídlo a pití.