Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Walter 1Milí Letňanští,

skoro se mi chce říci, že v nadcházejících komunálních volbách máte jednoduché rozhodování. Na jedné straně bezbřehá zástavba každého volného prostoru, přeplněné autobusy a stále méně parkovacích stání, což předvádí současné vedení naší radnice. Na straně druhé zlepšení dopravní obslužnosti, konec obludným developerským projektům, rozvoj škol, školek a chytřejší řešení dopravy, které nabízíme my.

Vaše rozhodnutí u voleb je důležité. Sami máte ve svých rukou novou podobu Letňan. Jestli budou mrtvou čtvrtí, kam se chodíme jenom vyspat a kde není žádný život, nebo pulzujícím novým centrem severní části Prahy. Máte na výběr, jestli Letňany budou místem, kde radnice uklízí a opravuje jenom před volbami, nebo čtvrtí, kde vám zastupitelé a radní naslouchají a řídí Letňany pro vás, ne pro sebe.

My z volebního uskupení Zdravé Letňany jsme vaši sousedé: starousedlíci i noví Letňanští. Chceme dosáhnout toho, abychom byli hrdí na to, že žijeme v Letňanech.

Spojuje nás to, že chceme lepší Letňany. Zdravé Letňany.

Váš Zbyněk Walter

 

PhDr. Zbyněk Walter se narodil se před 57 lety v Benátkách nad Jizerou a v Letňanech je od roku 1999. Je ženatý a má tři již dospělé děti. Pracuje na pozici vedoucího právního oddělení u Celní správy ČR. O politiku se zajímal odjakživa, o tu komunální - letňanskou se začal aktivně zajímat spuštěním projektu „Letňanské Lentilky“. Společnými silami s kolegy ze Zdravých Letňan dovedl tento spolek k vítězství v minulých komunálních volbách v roce 2018. Od tohoto roku je zastupitel a předseda Kontrolního výboru. Ve volném čase aktivně sportuje, především hraje lední hokej.

Úspěch v minulých volbách lze jednoznačně nazvat „Pyrrhovo“ vítězství, pojďme to letos v září zkusit znovu a již skutečně zvítězit. Nerezignoval jsem, změnu občanům Letňan stále nabízím, a to počínaje změnou komunikace a konče „neservilnosti“ k developerům. Pořád si myslím, že lze stále z Letňan udělat hezké místo k životu.