Vážení letňanští,

rádi bychom Vás tímto pozvali 7. září 2020 od 18:30 do sportovního areálu SK Prosek. Na předkládaném níže uvedeném plánu se můžete přesvědčit, že ani po jednání zastupitelstva hl. m. Prahy vedení SK Prosek úplně neustoupilo ze svého původního záměru postavit na místě sportoviště další bytové domy a po veřejné prezentaci pro občany chce opět žádat orgány MHMP o změnu územního plánu. Plány zastavění a revitalizace sportovišť vám představí zástupci SK Prosek na veřejné presentaci v prostorách SK Prosek.

Nový Prosekpozvánka

Prosíme vás tedy o osobní účast 7. 9. v 18:30 hodin v areálu SK PROSEK, Lovosická 559/32, Praha 9. Jasné veřejné vyjádření názoru je lepší než mlčení.

Pro informaci:

Závěry zastupitelstva HMP, které se konala dne 21. 5. 2020, kde se zastupitelé vyjádřili proti změně územního plánu na sportovišti SK Prosek

„Zastupitelstvo HMP I. bere na vědomí Petici proti zástavbě areálu SK Prosek, uvedenou v příloze č. 1 tohoto usnesení II. nesouhlasí s pokračováním projednávání podnětu na změnu územního plánu č. 612/2019III. ukládá 1. radnímu PhDr. Mgr. Vítu Šimralovi, Ph.D. et Ph.D. 1. jednat s MČ Praha 18, MČ Praha 9 a spolkem "SK PROSEK PRAHA" o možnostech a způsobech řešení situace ve sportovním areálu ve vl. spolku (bývalé Kompresory při ulici Lovosická), které kvalitativně a kvantitativně uspokojí sportovní zájmy a potřeby členů spolku a veřejnosti, především občanů Prahy 18 (Letňan) a Prahy 9 (Proseka) Termín: průběžně 2. předložit Zastupitelstvu hl. m. Prahy návrh řešení a to ve více variantách obsahujících, jak nákladové, tak i časové parametry Termín: 30. 6. 2020 “Pro: 53 Proti: 1 Zdr. 0 Bylo přijato.

zdroj: Zápis ZDE