Vážení voliči, diskutéři, naši příznivci i kritici,

dovolte mi prosím, abych sem svým jménem napsal několik poznámek a informací k tomu, co se právě děje.

Jednak děkuji všem, kteří zde velmi intenzivně diskutují. I když to není úplně příjemné, tak jakákoli kritika má pro nás všechny svůj smysl. Snažíme se odmýšlet si osobní rovinu a vnímat to, co nám sdělujete. To neznamená, že s tím musíme souhlasit, ale rozhodně to neházíme jen tak za hlavu.

.
Včera jsme mailem obdrželi nový návrh na koaliční uspořádání ze strany ODS, Svobodných a ANO 2011. Stejnou cestou, tedy mailem, jsme potvrdili jeho přijetí a tímtéž způsobem odejde i naše odpověď.

Dále bych rád vyjasnil, kdo s Vámi zde vlastně diskutuje. Za Zdravé Letňany kandidoval v první půlce kandidátky tento náš tým: Zbyněk Walter, Eduard Horák, Martin Krejčí, Olaf Deutsch, Radek Čermák, Tomáš Raška, Ivan Polák, Vašek Losík, Dušan Mourek a Lucie Hauserová. Prvních sedm z nich bylo zvoleno zastupiteli. Jen členové našeho týmu mohou vyjadřovat jakákoli stanoviska Zdravých Letňan a jako správci těchto stránek. Vím, že v tomto směru mohla vzniknout určitá nedorozumění a věřím, že tímto v tom bude jasno.

Prosím berte v úvahu, že jsme byli zatím jenom zvoleni zastupiteli. Všichni chodíme normálně do práce, nemáme žádné štáby ani asistenty, veškerá vyjednávání vedeme po večerech a tak není jednoduše fyzicky možné reagovat vždy a rychle na vše.

S několika z Vás jsem vedl i soukromou korespondenci, kde se snažím v klidu a bez emocí vysvětlovat naše rozhodnutí. S několika lidmi jsme se potkali i osobně (díky za výborný štrůdl!). V rámci svých časových možností tak budu činit i nadále a jsem otevřen jakékoli debatě.

Díky a všem hodně sil.