Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Letňanské zahradyPoslední etapa Letňankých zahrad  (H, I):  (v roce 2019 bude postaveno  52 b. j.   z celkových  692 B. J.)

Příští rok se postaví Central Group poslední etapu 52 bytových jednotek developerského projektu Letňanské zahrady na Praze 9. Ve Veselské ulici vznikají poslední viladomy   s označením H,I, kde rezidenti budou mít k dispozici zcela novou restauraci a také moderní prodejnu potravin. V rámci etapy se zrodí celkem 52 nových bytů s dokončením v červnu 2019. Domy uspokojí široké spektrum zájemců, protože plošné dispozice bytů jsou od 1+kk pro single osoby až po velkoryse řešené 4+kk. K bytům v prvním nadzemním podlaží (přízemí) náleží předzahrádky, k bytům v dalších patrech balkony. Všechny novostavby patří do velmi úsporné energetické třídy B.

Majitelé nových bytů budou mít po ruce rovněž kus krásné přírody k relaxaci, šestatřicetihektarový Lesopark Letňany. Letňanské zahrady jsou velmi atraktivním a poklidným místem pro moderní, kulturní a příjemné bydlení na dohled přírody a se všemi snadno dostupnými civilizačními vymoženostmi.

Přečtěte  si zde,  co  vše developer zákazníkům nabízí Zdroj: zipreality

Kompletní nabídka nových bytů společnosti  ZDE: www.central-group.cz