bunTradičně i letošní rok přinese na podzim odborný veletrh FOR GASTRO & HOTEL, který pozve na výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech všechny zájemce o gastronomii a hotelnictví z řad odbor­né veřejnosti, tak i běžné gurmánské nadšence a kulináře. Tento mezinárodní kontraktačně prodejní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie přitahuje pozornost každým rokem na tisíce nadšenců z této branže. Vybírá a představuje novinky i moderní trendy ve vaření nejen v oblasti ingredien­cí, potravin a nápojů pro kuchaře, ale také moderní technologie a praktické vybavení interiéru.

Letošní, již 7. ročník, přinese nově i téma výživových trendů, komplexní přehled novinek v oblasti zdravé výživy, představí mezinárodní kuchyni za účasti světových kuchařských celebrit a proběhne zde celo­národní soutěž Kuchař roku 2017/2018 a semifinále mezinárodní soutěže Global Chefs Challenge určené pro kuchaře z celé Evropy.  Návštěvníci se budou moci těšit také na další pokračování GASTRO TOUR – komponovaného programu se zajímavostmi a trendy v gastronomii pořá­daného agenturou T&M CREATIVE.

Více o veletrhu na www.for-gastro.cz

V rámci letošního veletrhu se uskuteční také největší setkání odborníků z oblasti pohostinství – KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2017. Kongres se bude konat 5. a 6. října 2017 a přinese přednášky klíčových řečníků, případové studie z ČR i ze zahraničí, odborné debaty nebo kuchařské a barmanské show. Můžete se těšit na aktuální témata, novinky a trendy v oboru, výrazné osobnosti, zkušenosti odborníků a velkou porci inspirace pro malé i velké podniky

Zdroj: akce.cz