Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Aktualizace harmonogramu jarního úklidu chodníků

 

Zbytky štěrku a písku křupající pod botami, velký odpad zašlapaný do prachu nebo roztřepené obaly od silvestrovských rachejtlí na zemi negativně ovlivňují dojem, kterým Letňany působí na procházející či projíždějící „cizince“, i náladu zdejších občanů. Proto se hned na začátku února pustili pracovníci technické skupiny úřadu městské části do úklidu chodníků. Na pomoc si vzali multifunkční komunální stroj Egholm 2200, který chodníky nejen zametá, ale zároveň vysává nečistoty.

Úklid Letňan by měl trvat – v případě příznivých klimatických podmínek a bezporuchového chodu stroje - přibližně šest až osm týdnů. S ohledem na nutnost postupné a systematické očisty chodníků byla městská část rozdělena celkem do šestnácti sektorů (viz tabulka). Práce v prvním sektoru začaly 7. února, poslední úsek by měl být čistý koncem března.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte odbor hospodářské správy a investic ÚMČ Praha 18 – Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

zdroj:  http://www.letnany.cz/cely-prispevek.php?clanek=aktualizace-harmonogramu-jarniho-uklidu-chodniku&id=1352