Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Výpis z korespondence pirátů

Re: Evidence lobbistických kontaktů

Příspěvek od Jakub.Michalek » 21 pro 2016, 18:41

Dnes mi přes facebook napsal Ondřej Lněnička, bývalý starosta Letňan a zastupitel Letňan, kterého znám z bývalé práce, a upozornil mne na tento rozsudek http://zpravy.idnes.cz/jan-mikulecky-ka ... _krimi_cen a dále uvedl, že za nás zvolený Olaf Deutsch hlasuje pro to, aby tento odsouzený pán setrval v komisi pro transparentnost či co. Požádal jsem Ondřeje Lněničku o zaslání kompletních podkladů a rád bych se podíval, co je na tom pravdy, vzhledem k tomu, že Olaf téměř nechodí na žádné krajské schůze, ani na schůze zastupitelů městských částí ani nás nijak jinak neinformuje. EDIT: Zavolal jsem Olafovi a probral to s ním, pozval jsem ho na příští schůzi KS Praha, kde to probereme.

Jakub Michálek, předseda klubu Pirátů v Zastupitelstvu hl. m. Prahy, místopředseda strany


Vyjádření Olaf Deutsche:

Na jednání, které proběhlo v sídle pražských pirátů  jsem přítomným pirátům vysvětlil, že v době jednání zastupitelstva MČ Praha 18 právě  probíhalo soudní řízení a stále i dnes je exradní Ing.  Mikulecký odsouzen nepravomocně,  proto jsem se k návrhu exstarosty nepřipojil. Dále v průběhu prosince exradní Ing. Mikulecký na svou funkci ve výboru rezignoval a tak již není co řešit.  ( pozn. autora : nebudu persekuovat člevěka,  který není ještě odsouzen)

(pozn. co jsem pirátům neřekl,  nejsem zrovna  příznivec pana Mikuleckého,  což se již mnohokrát projevilo ale nejsem si jist, zda této kauze tak trochu někdo jiný nedopomohl, protože nevěřím, že by Mikulecký udělal takovou totální  blbost.)