worcamp Hledáme campleadera na mezinárodní workcamp v Neratově 18. – 30. července. Krásná příroda Orlických hor, 6 dobrovolníků z celého světa (např. Španělska nebo USA) a hlavně šance podílet se na rozvoji unikátního místa. Parta nadšenců zde obnovuje vysídlenou vesnici na česko-polské hranici, zatím tu znovuotevřeli školu, obchod nebo hospodu a obnovili kostel, který má teď skleněnou střechu. Zároveň zde také vytváří chráněná pracovní místa pro lidi s postižením.

CHCEŠ SE TOHO NA DVA TÝDNY STÁT SOUČÁSTÍ?

Máš zkušenosti s vedením (mezinárodní) skupiny, organizační dovednosti a angličtinu na komunikativní úrovni? Pojeď do Neratova jako campleader!

CO BUDEŠ DĚLAT?

Campleader je nepostradatelný pro hladký průběh workcampu, zprostředkovává komunikaci mezi dobrovolníky a hostitelem workcampu, organizuje volnočasové aktivity a kromě toho taky spolu s ostatními pomáhá neziskovce – v Neratově se dobrovolníci budou podílet na různých manuálních činnostech, např. natírání, štípání dříví, úklid, a také se zapojí do organizace divadelního festivalu Menteatrál. Zájemce individuálně proškolíme a poskytneme veškerou podporu i v průběhu projektu.  Ubytování a strava zajištěna, proplácíme i dopravu na/z i v průběhu workcampu! Pozice je dobrovolná.

Více informací o  campleaderování si přečti tady. Podrobnosti o workcampu najdeš ZDE.

Co říká organizátorka Jana o víkendu stráveném v Neratově?

“Od sobotního rána bylo po celý víkend vše ve znamení neuvěřitelně inspirujících lidí ze sdružení Neratov, kteří nám každou minutou ukazovali, jak je nádherné dělat něco, co vás baví.”

CHCEŠ TO ZAŽÍT TAKY?

Tak pošli Andree na mail workcampy(at)tamjdem.cz svůj životopis a motivační dopis do 7.6. 2016. Sem také můžeš směřovat jakékoli dotazy k workcampu.

Zdroj: tamjdem