sutka pp screen

Oslavte Světový den knihy a autorských práv v Aquacentru Šutka a vyhrajte knihy v hodnotě 5.000 Kč! V sobotu 23. 4. 2016 máte ve vstupní hale Aquacentra Šutka možnost tipovat v soutěži a vyhrát. Po celý den od 10:00 do 20:00 hodin můžete hádat počet vyskládaných knížek od nakladatelství Mladá Fronta a vyhrát. Ten, jehož tip bude nejpřesnější, získá knihy v hodnotě 5000 Kč. Své tipy zapisujte na soutěžní kartičky, které získáte od hostesek v daný den přímo v pasáži Aquacentru Šutka. Vítěz bude vyhlášen na FB stránkách Aquacentra Šutka.

Světový den knihy a autorských práv se slaví pravidelně 23. dubna již od roku 1995 ve více než 100 zemích světa všech kontinentů. Vyhlásila jej světová organizace UNESCO za účelem povzbudit každého, aby objevil radost a požitek z četby. Aquacentrum Šutka v sobotu 23. 4. 2016 oslaví tento den velkou soutěží! Po celý den, a to od 10:00 do 20:00 hodin, budou mít všichni návštěvníci Aquacentra Šutka možnost tipovat správný počet vystavených knížek. Zájemci budou moci zapisovat své odhady na soutěžní kartičky, které získají od milých hostesek přímo ve vstupní hale. Ten, kdo bude se svým tipem nejblíže správnému číslu, vyhrává překrásné knížky od nakladatelství Mladá Fronta v hodnotě 5000 Kč. Stavte se se svými blízkými, přáteli nebo rodinou a vyzkoušejte svůj odhad. Současně s tím můžete společně s námi vzdát hold všem autorům knih po celém světě. Vítěz tipovací soutěže bude vyhlášen na FB stránkách Platýzu. Sledujte proto bedlivě www.facebook.com/AquacentrumSutka.

Neváhejte proto a přijďte si užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

Partneři akce: Mladá Fronta