prac s mladezi 01 4-200x138Skautský institut vám ve spolupráci s KPMG přináší sérii akcí zaměřených na poznání nejrůznějších možných povolání Hledáme Dream Job. Dostanete možnost zorientovat se ve složitém světě práce a třeba i poznáte, v čem jste dobří a co by vás v životě bavilo. Mladí profesionálové se s vámi podělí o osobní zkušenosti z různých zaměstnání. Neváhejte a přijďte si pobesedovat o překvapeních, která na vás chystá praxe. Ke každému z témat je připravena beseda ze zástupci daného pracovního odvětví a následný workshop, který bude zaměřený na soft skill, který s danou prací souvisí.

Jak přežít výběrové řízení

Nejbližší událostí je únorový workshop, který se uskuteční 15. února na téma Jak přežít výběrové řízení.

Chcete mít větší šanci projít náročným výběrovým řízením do firmy svých snů?

Přijďte na workshop pod názvem JAK PŘEŽÍT VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ, který povedou Hana Váchová a Marie Křivánková z KPMG. Skautky Hanka a Maruška takováto vícekolová výběrová řízení organizují téměř denně. A proto se od nich dozvíte, jak správně napsat Curriculum Vitae tak, abyste ještě před vstupem do prostor firmy budili ten nejlepší dojem i jak vystupovat během výběrového řízení tak, aby si v moři zájemců všimli právě vás. Hanka a Maruška vás provedou celým komplexním procesem výběrového řízení, dozvíte se, jak se takovéto „výběrko“ připravuje i jak probíhá, a hlavně jaké se používají „techniky“, jak vás co nejlépe poznat. Máte tedy výjimečnou příležitost dozvědět se informace ze zákulisí výběru nových zaměstnanců tam, kde jsou požadavky opravdu vysoké.

 


Témata, která budou následovat v dalších měsících, zahrnují například problematiku řemeslné práce, neziskový sektor, finančnictví a další. Na výběru budoucích témat se můžete sami podílet!

Více informací naleznete ZDE

Zdroj: NICM