Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

prac s mladezi 01 4-200x138Vážení rodiče,

zasíláme Vám nabídku letních táborů pro rok 2016. Letošním rokem nás bude provázet celotáborová hra podle animovaného filmu Mimoni. Pobytová místa 13denních táborů jsou stejná jako v předchozích letech (1.turnus Vanov, 2. a 3. turnus Lažánky).  Klasické tábory jsou pro děti ve věku 5 - 15 let. Se staršími dětmi nad 16 let jsme se již loni v létě domlouvali, že mohou jet i letos. Rozšířili jsme nabídku pobytů Můj první tábor pro děti ve věku 5 - 8 let a Minitáborů pro rodiče s dětmi o místa v Krkonoších.

S přihlášením na letní tábory nečekejte, v loňském roce byla většina turnusů obsazena již koncem března. V případě změny plateb je lepší se individuálně domluvit, důležitá je přijatá přihláška.V případě zájmu stále můžete využít tištěných přihlášek, ke stažení na webových stránkách nebo můžeme zaslat.

Více informací o akcích a termínech najdete v příloze nebo přímo na našich webových stránkách. ZDE  Pokud se dítě účastní nebo budete přihlašovat na náš zimní tábor o jarních prázdninách, můžete využít odložené zálohy letnítho tábora do 30.4.2016.

Budeme se těšit na prázdninové setkání.

S pozdravem a přáním pěkného dne

Lenka Kubištová
jednatelka a koordinátorka

Kazimírka
organizace pracující s dětmi
Fryčovická 462
199 00  Praha 9

Tel.:776 355 202
Email:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Http://www.kazimirka.cz
Http://www.klubletnice.cz