maturitaJak byste dopadli u maturity z češtiny? Otestujte se a vyhrajte 5x online kurz přípravy na maturitní zkoušku. Na správné odpovědi se těšíme do konce září 2015, řešení najdete na stránkách po ukončení soutěže. Štěstí se na vás neusmálo? Nevěšte hlavu, kurzy můžete za super cenu objednat tady. Kromě toho vám doporučíme ověřené učebnice, prezenční kurzy, online videokurzy a pokud vás čekají přijímací zkoušky, vybavíte se u nás učebnicemi a skripty pro přípravu na přijímací zkoušky. Nezapomeňte také na přípravné kurzy k přijímačkám, které zahajují už v říjnu 2015! Informace k maturitě a přijímačkám pak pravidelně aktualizujeme v našich článcích a v e-boocích s návody.

Jak soutěžit?

Stáhněte si nebo prolistujte zdarma nové číslo časopisu KamPoMaturitě.CZ, nebo si nalistujte str. 7 v zářijovém čísle časopisu. Starší čísla časopisu najdete zde.

Pošlete nám své odpovědi do 30. 9. 2015 e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Ze správných odpovědí vylosujeme 5 výherců.

Pravidla:
•odpovědi musí dorazit na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  do 30. 9. 2015 23:59:59
•výherce uveřejníme na FB stránkách a webových stránkách do 2. 10. 2015. Kontakt předáváme Hravě.cz, kteří s výhercem domluví další postup.
•výherce má nárok na 1 online kurz přípravy na maturitní zkoušku od www.Hrave.cz
•vyhrazujeme si právo upravit pravidla nebo konečné rozhodnutí, výhry nejsou vymahatelné či směnitelné za peníze, dáváte nám svolení uveřejnit vaše jméno + příjmení nebo přezdívku ve zprávách o výhře na webu, Facebooku a v mailingu registrovaným uživatelům

Zdroj a další informace: odborné školy