Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

kytice 3Každý shání lepší podmínky ke své činnosti a to udělal  i dětský  folklorní soubor KYTICE, který  letos začíná svou 21. sezónu.  Dlouhou dobu  tento  velmi úspěšný soubor  representoval naše Letňany ale jak jsem si přečet z jejich webových stránek tak sezonu 2015 - 2016 odstartují již  v nových prostorech v Karlíně, Vítkova 12. Je škoda, že tento soubor, který léta vychovával letňanské děti už není v Letňanech. Nestala se někde chyba v podpoře tohoto skvělého souboru, který je vždy hvězdou téměř každé radniční akce?  Proč se musel odstěhovat a  tím zkomplikoval  život malým letňanským zájemcům o folklór?


A tak pokládám otázky: Budou rodiče z Karlína ochotní vozit děti mimo Karlín aby se v Letňanech účastnili kulturních radničních akcí ?  Nebude  se Kytice  presentovat pouze tam kde má lepší podmínky ke své činnosti?  Doufám, že nám vedoucí souboru odpoví.

Vážení letňanští rodiče máte-li zájem, aby Vaše dítě pracovalo v souboru, můžete se přihlásit každé úterý a čtvrtek, ale vozit ho už budete do Karlína. Přeji souboru hodně štěstí v novém působišti.

Zdroj: http://www.kytice-praha.cz/nabor