Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

camp mladýchGlobální dobrovolnický karavan na workcampech v ČRNa 10 různých místech po celé ČR budou letos v rámci workcampů INEX-SDA probíhat doprovodné akce pro místní obyvatele, zastupitele veřejné správy a představitele místních neziskových organizací. Dobrovolnický karavan zahájí své putování 29.6. regionálním setkáním v Mezně a zakončí 6.9. výstavou fotografií o dobrovolnictví v Keni v Dýšině. Návštěvníci budou mít možnost shlédnout výstavu fotografií dokumentujících dobrovolnictví v ČR a v Keni. Každá z výstav bude probíhat společně s workshopem o problémech, kterým současná globální společnost čelí. Část výstav doprovodí regionální setkání, kde návštěvníci budou mít možnost popovídat si se zahraničními dobrovolníky a místními organizátory dobrovolnictví. Na setkáních bude možné ochutnat mezinárodní jídla, připravená zahraničními dobrovolníky. Zástupci místních neziskových organizací a veřejné správy na setkání představí výsledky práce zahraničních dobrovolníků v regionu. Kromě možnosti vyzkoušet si atmosféru dobrovolnictví v zahraničí, dostanou účastníci i informace, jak na dobrovolnický projekt vyjet (do ČR i do zahraničí) nebo ho dokonce zorganizovat ve své obci či komunitě.

Harmonogram výstav a doprovodných akcí:

29. 6. – 3. 7. Mezno (29. 6. proběhne Regionální setkání)

3. 7. – 10. 7. hrad Hartenberg (5. 7. proběhne Akční den kampaně Fotbal pro rozvoj)

13. 7. – 20. 7. hrad Grabštejn

17. 7. – 1. 8. Tvarožná Lhota

25. 7. – 2. 8. Horní Maršov (25. 7. proběhne Regionální setkání)

4. 8. – 14. 8. Bečov n. Teplou

8. 8. – 14. 8. České Kopisty/Litoměřice (8. 8. proběhne Regionální setkání)

18. 8. – 25. 8. Liberec (18. 8. proběhne Regionální setkání)

20. 8. – 30. 8. Kadaň (20. 8. proběhne Regionální setkání)

28. 8. – 6. 9. Dýšina

Pro více informací o Dobrovolnickém karavanu na workcampech v ČR pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..    Chceš se zapojit nejen jako účastník? Vydej se na karavan jako dobrovolník! Hledáme dobrovolné školitele pro workshopy! Zájemci mohou psát do 15.6. Ondřeji Bradáčovi na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Regionální setkání jsou realizována v rámci projektu INEX-SDA Synergický efekt dobrovolnictví – posilování občanské společnosti propojováním NNO, obcí a veřejnosti.

Workshopy a výstavy fotografií se konají v rámci projektu INEX-SDA Integrace témat “Post-MDG” do GRV aktivit dobrovolnické komunity.

Zdroj: NICM