Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

Vážení voliči,
velice vám všem děkuji za podporu volebního seskupení Česká pirátská strana s podporou občanského sdružení Zdravé Letňany.  Naše seskupení dostalo od vás voličů celkem 9, 52% hlasů. Do zastupitelstva ( 21 zastupitelů) se tak dostal Olaf Deutsch, předseda sdružení Zdravé Letňany o. s. a Ivan Polák, člen sdružení Zdravé Letňany o. s.

Naše seskupení se v současné době snaží získat partnera pro vytvoření jednotného zastupitelského klubu se kterým se jednotně budeme snažit obsadit místa ve stávajících výborech, odborných komisích RMČ a v redakční radě Letňanských Listů. Našemu týmu se povedlo dostat do zastupitelstva jenom se dvěma hlasy, což mnozí považují za úspěch, proto se bude snažit, i když v opozici vás nezklamat.

Dále vás upozorňuji, že se naše sdružení   Zdravé Letňany o. s. nerozpadne, dál bude fungovat tak jsme si napsali a odsouhlasili v našich stanovách. Budeme rozšiřovat svou základnu příznivců, organizovat společenské aktivity, zajišťovat činnost Informačního centra pro mládež a organizovat petice občanů. a také vás budeme informovat na našem webu a facebooku o aktuálním dění v Letňanech.

Ještě jednou vám děkuji

S pozdravem

Olaf Deutsch

Předseda Zdravé Letňany o. s.

Tel. 607 886 278