Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

DeutschDobrý večer sousedé v Praze,

dovoluji si ještě jednou využít příležitost a poprosit vás o malé zamyšlení. Máme myslím společný cíl, usilovat o udržení kvality života v Letňanech, o to, aby se v Letňanech jejím obyvatelům dobře žilo. Asi všichni po svém bojujeme proti tomu, aby komerční zájmy, sobectví a chamtivost vítězily nad obyčejnými lidmi, aby na náš úkor kořistili bezohlední developeři, nenasytné lobbystické skupiny a zkorumpovaní politici.     Budete hrát o hodně. Např. i o to, zda panelová sídliště nebudou zbavena všech "nadbytečných" veřejných prostranství a zelených ploch, a nebudou zastavěna nesmysly.  

Sami víte, že největším nepřítelem občanských aktivistů v Praze není ani tak kmotr, mafián, nebo chamtivý developer. Největším oponentem a strašákem je  volič, který se sice o veřejné záležitosti absolutně nestará, o skutečnosti má naivní, nebo žádnou představu, nad aktivisty ohrnuje nos, ale volby co volby demonstruje svoji skutečnou nebo často jen domnělou příslušnost k té "lepší" skupině obyvatel volbou té správné (pravé) strany. Pro Letňany není nic horšího, než politik zabetonovaný několik let ve své funkci s téměř neotřesitelnou podporou, kterou mu jeho volič dává někdy z naprosto iracionálních důvodů.

Zvažte proto, prosím ještě jednou, zda není lepší připojit svůj hlas  k jinému politickému subjektu, než jste byli v Letňanech zvyklí.  Zvolte nový subjekt nezatížený žádnou  stranou, a který může pro vás ještě přijatelně hájit vaše postoje. Dejte nám šanci, zvolte číslo 10 Česká pirátská strana s podporou občanského sdružení Zdravé Letňany.

S úctou  

Olaf Deutsch,  Občanské sdružení Zdravé Letňany o. s. 

Mobil: 607 776 278

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.zdraveletnany.cz