Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

prac s mladezi 01 4-200x138Zajímá vás digitální marketing? Myslíte, že máte na to podílet se na práci pro nejnáročnější klienty? Umíte zapojit obě poloviny mozku? Přihlaste se na placenou hvězdnou stáž do agentury RobertNemec.com a dokažte to.

10 + 1 důvodů, proč absolvovat hvězdnou stáž:

1.Dostanete se k práci na projektech klientů, které byste jako student nebo freelancer nezískali.

2.Po celou dobu stáže můžete zdarma navštěvovat všechna komerční školení, která pořádáme. Budete se moci zúčastnit interních školení týmu, pokud vás zaujme tematika.

3.Od prvního dne vás zavedeme do interního systému Basecamp.

4.Pokud budeme s vaší prací spokojení, rádi vám po skončení stáže vystavíme certifikát nebo doporučení na LinkedIn.

5.Budete mít otevřené dveře na firemní porady a jednání. Poznáte každodenní agenturní život. Budete mít přístup k naší firemní knihovničce, předplaceným časopisům a některým databázím.

6.Dostanete odměnu 4 000 Kč/měsíc + 2 000 Kč/měsíc stravenky.

7.Domluvíme se na době nástupu tak, aby to vyhovovalo oběma stranám (viz níže).

8.Budeme vás zvát na badminton, do sauny, do baru a na další firemní akce.

9.Poznáte s námi nejlepší meníčkové restaurace v okolí (nejraději máme indickou, italskou a českou kuchyni).

10.Pokud nás za tři měsíce zaujmete, nabídeneme vám místo v naší agentuře. Získat práci jinak než přes stáž u nás je mnohem těžší.

11.Do práce u nás se prostě zamilujete.

Hledáme hlavně lidi, kteří jsou kreativní a technicky zdatní a kteří se dokáží rychle učit. Protože pokud jste dnes specialista/ka na HTML5 a pokud se nebudete dále učit, budete už za pouhých pět až sedm let hledat podřadnější práci v oboru. Stáž můžete absolvovat v našich kancelářích v Praze nebo v Brně.

Jak se přihlásit

Hlásit se můžete kdykoli. Pokud vás vybereme, domluvíme se podle našich a vašich potřeb, kdy nastoupíte. Někdy budete moci nastoupit příští měsíc, jindy až za půl roku (protože jsme již vybrali kandidáty na půl roku dopředu). Podobně např. vy nemáte čas příští čtvrtletí, ale až za půl roku. Rozhodně je nejlepší se hlásit co nejdříve – a kdykoli.

Pravidla stáže

V jednom okamžiku působí na každé pobočce jeden, maximálně dva stážisti. Po dobu stáže budete zodpovědní jednomu zvolenému konzultantovi, který vám bude zadávat práci.Úkoly se skládají z kombinace prací pro klienty v oblasti digitálního marketingu a na vnitrofiremních projektech. Pokusíme se spolu objevit oblasti, které by vás nejvíce bavily. Za dobu stáže si nicméně vyzkoušíte celou škálu činností v digitálním marketingu.Od stážisty očekáváme odpracování 250 hodin za tříměsíční období (přibližně čtyři dny v týdnu). Stoprocentní přítomnost v kanceláři nevyžadujeme, ale výrazně doporučujeme. Tak totiž prostřednictvím tacitního učení odkoukáte nejvíce věcí. Za stáž dostanete odměnu 4 000 Kč/měsíc plus stážista obdrží na každý měsíc stáže stravenky v hodnotě 2 000 Kč. Budete-li potřebovat uvolnit (např. zkoušky, dovolená, prázdniny atd.) a oznámíte-li nám to dopředu, na 95 % vás rádi uvolníme. Pro studenty Interim Project platí pravidla specifikovaná programem. Doba stáže je pětiměsíční s přítomností v kanceláři čtyři dny v týdnu. Stážista z Interim Project bude odměněn podle pravidel tohoto programu.

Další informace týkající se stáže

Počítejte s tím, že budete komunikovat v angličtině (máme mnoho zahraničních klientů, hlavně v Německu a USA), stejně jako budete muset studovat materiály v angličtině. Proto je naše stáž vhodná i jako alternativa placené stáže v zahraničí. Stáž je vhodná jak pro studenty 4. a 5. ročníků, tak pro čerstvé absolventy. Na rozdíl od klasické pozice stážisty (označované také jako intern nebo trainee) v reklamní agentuře je tato pozice a) placená, b) budou vám svěřeny opravdu náročné úkoly. Vyžadujeme od vás ale velkou zodpovědnost (většina zájemců se k nám nedostane právě proto, protože nevykazují vysokou zodpovědnost a disciplinovanost).

Zdroj a více podrobností naleznete na stránkách agentury. ZDE