Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

 
vzdelani  IlustračníOrganizace AFS Mezikulturní programy, o.p.s pozvala na informační schůzku o středoškolských programech do zahraničí. Ovládnout více jazyků, ale minimálně jeden na perfektní úrovni je dnes už běžným požadavkem pro úspěšné absolvování nejen vysoké školy, ale také pro pozdější uplatnění na pracovním trhu. Navíc anglicky dnes umí každý, tak proč se nenaučit další jazyk.
Naše organizace s celosvětovým zastoupením zprostředkovává studium na střední škole bezmála po celém světě. O našich programech se více dozvíte na našem setkání, kde si budete mít možnost popovídat také s jedním z našich studentů, který už program absolvoval. V průběhu programu žije student například v hostitelské rodině, která je pečlivě vybrána AFS kanceláří ve spolupráci s místními dobrovolníky a navštěvuje místní střední školu, která je nejčastěji typem gymnázia. Díky hostitelské rodině má student možnost poznat cizí kulturu neotřelým způsobem. 
 Aktuálně nabízíme štědré stipendium do Maďarska! 
 Čtvrtek 20.2.2014, 17:00, Pedagogicko-psychologická poradna na Praze 2, Francouzská 260/56
Pokud se rozhodnete přijít, potvrďte svou účast na níže uvedený email. Schůzka potrvá cca 90 minut a bude zajištěno občerstvení.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 
Zdroj: NICM