Bleskovka

Střednědobý výhled rozpočtu MČ Praha 18 na období do roku 2029

Zde

 

vzdelani 02 10Přemýšlíte o zdokonalení jazyka? Dospěli jste k závěru, že nejefektivnější formou je pobyt za hranicemi všedních dní? Toužíte po lektorovi, který ví, co dělá, má certifikaci pro výuku jazyka? Podívejte se na možnost studia v Anglii!Výhoda letních a intenzivních jazykových kurzů spočívá v jejich dlouhodobé časové nenáročnosti. Není nutné docházet pravidelně do školy a po večerech si opakovat slovíčka. Na letním jazykovém kurzu si odpočinete od každodenního stresu a můžete se cele věnovat studiu i zábavě.
 
Základem nabídky zahraničních jazykových škol jsou krátkodobé všeobecné kurzy . Za dva týdny si tak lze pořádně promrskat angličtinu. Ti pokročilejší (či náročnější) si mohou vybrat i z kurzů, které připravují na složení mezinárodní jazykové zkoušky (předem si ověřte, lze-li zkoušku složit těsně po ukončení kurzu). Specializovaný jazykový kurz je v podstatě další kurz k obecnému jazyku, zaměřený na rozvoj odborné slovní zásoby a komunikace. Patří sem obchodní angličtina , právnická angličtina a další. Existují i kurzy zaměřené na integraci nějakého koníčku nebo činnosti do výuky. Můžete se tak v angličtině učit hrát na kytaru či třeba uvařit Shepherd´s pie.
 
Před výběrem kurzu si odpovězte na tyto otázky:
 
  1. Jaký jazyk chcete nebo potřebujete studovat?
  2. V kterém městě chcete studovat? Proč?
  3. Kolik času chcete nebo si můžete dovolit v Británii strávit?
  4. Jak má vypadat kurz, který chcete studovat?
  5. Chcete se připravit na nějakou mezinárodní zkoušku? (viz www.jazykovezkousky.cz )
  6. Kde chcete být ubytováni
 
Jazykový kurz ovšem není jenom studium, ale také volný čas. Londýn, Oxford, Cambridge, Liverpool, Portsmouth, Brighton, Manchester, Bristol či Edinburgh.
Vyjmenovaná města mají samozřejmě společné dvě věci – všechny leží v Británii a jsou oblíbenými cíli pro jazykové studium v zahraničí
 
Anglie je opravdu zemí, která má co nabídnout!
Zdroj: NICM