Projet 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z veřejné diskuze s občany, která se konala 26. dubna 2023 na letňanské radnici v rámci projektu Zdravé město a místní Agenda 21, zaměřeného na zlepšování kvality života letňanských obyvatel a zapojení veřejnosti do rozvoje Městské části Praha 18, vzešlo 11 témat, které Vy občané chcete řešit.

Takto získané výsledky nejsou reprezentativní, a proto musely být ověřeny anketou. V ní jste Vy občané Letňan měli možnost se k nim vyjádřit a přidělit jim své hlasy. Anketa dále probíhala v průběhu měsíce května 2023

Z ankety vyplynulo toto pořadí důležitosti formulovaných témat pro Vás občany MČ Praha 18:

1.            Stop výstavbě

2.            Zavedení MHD do oblasti Letňanských zahrad

3.            Vystavět lávku přes železniční trať do Čakovic

Jako každý rok obyvatelé v anketě vyjádřili odpor vůči podpoře radniční koalice pro novou výstavbu a přesto, naši zvolení radní z ANO, ODS a Top 09 s tak jako každý rok opět schválili další projekty na zastavění Letňan. Mezi novinkami je letos věžák na Bahoku a dále tři domy na místě parkoviště v Ivančické.  

Co dodat je jasné, že jako každý rok se opět naše vedení městské části nad výsledky ankety občanů hluboce zamyslí, vrátí developerům příspěvky a využije všechny své možnosti k tomu, aby vyslyšelo hlas lidu a výstavbu zastavilo.